Jong FC Groningen onderuit in Leeuwarden

Door: Gabriel Baysoy | 12 Augustus 2013 | 23:48

Jong FC Groningen heeft het uitduel met de beloften van sc Cambuur niet weten te winnen. In Leeuwarden werd het 1-0 voor de thuisspelende ploeg. De spelers van trainer Paul Raveneau speelden een oefenduel tegen Cambuur.

FC Groningen speelde met vier spelers uit het eerste elftal. Michael de Leeuw, Tom Hiariej, Richairo Zivkovic en Género Zeefuik speelden allen mee in het duel. Ook bij Cambuur waren een aantal spelers uit het eerste elftal te zien, waaronder een aantal spelers met een verleden bij FC Groningen.

Cambuur opende na 20 seconden al de score door een prachtig doelpunt van Jeremy de Graaf. Hier bleef het echter bij, want daarna werd er niet meer gescoord in het cambuurstadion.

Na afloop van het duel zei trainer Raveneau het volgende over de wedstrijd: \"Het was zeker een domber om zo vroeg op achterstand te komen, maar we hebben ons prima hersteld voor de pauze. Met een goed spelende Richairo Zivkovic waren we een aantal keren dichtbij de gelijkmaker. We hebben opgebouwd op de manier zoals we dat graag willen zien.\"

\"Na de pauze heeft die lijn zich voortgezet en kregen we ook kansen op de 1-1. Die had ons over het dode punt heen kunnen helpen, maar viel helaas niet. In de slotfase kon je zien dat de hele ploeg veel had gegeven en speelden de invallers uit de A1 een positieve rol. De bal viel uiteindelijk niet, maar we kunnen terugkijken op een prima oefenduel met een volwaardige tegenstander.\"

Opstelling Jong FC Groningen:

Potveer; Payne (46\' Cijntje), Hateboer, Van Leijenhorst, Johansson; De Leeuw (60\' Janzen), Hiariej (80\' Abdulahi), Saban; Zivkovic (60\' Arias), Zeefuik, Mennega (46\' Boutzamar)

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen