Update: Jones officieel weg bij Groningen

Door: Thijs Tuynman | 13 Augustus 2013 | 13:44

Matias Jones is nu officieel vertrokken bij FC Groningen. De Uruguayaan keert terug naar zijn vaderland waar hij gaat spelen voor Defensor.

Jones kwam in 2011 over van Danubio FC. In zijn eerste seizoen kwam de spits tot twaalf wedstrijden en één doelpunt. De linkspoot werd in het seizoen daarop verhuurd aan FC Emmen. Daar speelde hij vervolgens negen wedstrijden zonder het net te vinden. De linkspoot speelde in zijn eerste seizoen voor Groningen ook voor Uruguay -20. 

Jones zal transfervrij vertrekken uit de Euroborg omdat hij zijn contract laat ontbinden. De verbintenis van de spits liep eigenlijk nog door tot 2016. De aanvaller laat op de officiele homepage van Groningen weten: \"De club heeft me een kans gegeven om in Europa te voetballen, het is niet geworden wat ik er van had verwacht. Maar de club en de supporters zijn altijd goed voor me geweest. Ik heb hier veel vrienden gemaakt en zal altijd met een goed gevoel terugdenken aan mijn tijd bij Gronigen\". 

 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen