Bizot: 'Van de Looi heeft de juiste snaar geraakt'

Door: Thijs Tuynman | 13 Augustus 2013 | 15:26

De aankomende wedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden is vooral voor Marco Bizot speciaal. De doelman stond bij de Friezen een halfjaar onder de lat. Aankomende zondag wordt het een weerzien met zijn oud werkgever.

De FC Groningen-doelman kijkt met vertrouwen uit naar de wedstrijd tegen de Friezen. \"We hebben het goed voor elkaar, we hebben creativiteit en het spel oogt wat frisser. We spelen aantrekkelijk, maar knokken ook voor elkaar. Erwin van de Looi heeft de juiste snaar geraakt. Ik denk ook dat we het aan onze stand zijn verplicht om te winnen van Cambuur\", zo blikt de keeper vooruit. 

\"Maar ik weet hoe het kan spoken in het Cambuurstadion. Dus het wordt niet makkelijk, de ploeg heeft laten zien dat het meekan in de Eredivisie\", zo vervolgt Bizot tegenover Huis aan Huis. 

Over het kunstgras in het stadion van de Geelblauwen maakt Bizot zich geen zorgen. Hoewel kunstgras altijd stof is voor discussie in de Eredivisie, denkt Bizot dat het in het voordeel van de Groningers kan werken. \"Een vlak en snel veld past ons wel. Dat komt ons spel ten goede\", denkt de 22-jarige keeper.

Qua ambities schort het de lange goalie ook niet. \"Ik droom er van om uit te komen in de Bundesliga. Of in de Spaanse en Engelse competitie, dat zijn de grootste competities. Maar zover is het nog lang niet, voorlopig heb ik mijn focus alleen nog bij Groningen\", aldus de sluitpost. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen