Zivkovic tevreden: 'Het gaat lekker'

Door: Redactie Grunnfans | 15 Augustus 2013 | 22:51

FC Groningen lijkt dit seizoen met Richairo Zivkovic goud in handen te hebben. De pas zestienjarige invaller heeft na twee duels een gelijk aantal doelpunten achter zijn naam staan. Het talent maakte beide treffers als invaller.

"Het gaat lekker", vertelt Zivkovic aan Voetbal International. Door zijn goede start is er direct veel media aandacht op hem afgekomen. "Al die aandacht hoort erbij. Ik moet gewoon mezelf blijven en niet uit de hoogte doen. Ik ben blij met de speelminuten en de doelpunten. Dit is waar je het als voor doet."

In Groningen wordt Zivkovic al vergeleken met Arjen Robben. De vleugelaanvaller van Bayern München liet zich positief uit over de jongeling. Zijn leeftijd doet Zivkovic weinig. "Ik ben oud genoeg voor het eerste elftal. Mijn belangrijkste doel is zoveel mogelijk spelen. Ik wil mijn school afmaken, wedstrijden spelen en scoren. Ik had drie tot acht doelpunten in gedachten, ik ben aardig op weg."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen