Chery bewaart goede herinneringen aan Cambuur

Door: Thijs Tuynman | 16 Augustus 2013 | 15:29

FC Groningen gaat dit weekeinde op bezoek bij SC Cambuur. Voor Tjaronn Chery betekent het een weerzien met zijn voormalig werkgever. De aanwinst van Groningen heeft goede herinneringen aan zijn periode in Leeuwarden.

"Ik heb leuke en goede herinneringen aan die tijd bij Cambuur. Het is een leuke club met een goede sfeer in het stadion", vertelt Chery, die in het seizoen 2008/2009 voor een half jaar aan Cambuur was verhuurd. "Een goede vriend van mij, Ramon Leeuwin, speelt daar nu. Het is leuk dat hij dichtbij speelt zodat we af en toe bij elkaars wedstrijden kunnen kijken. Verder is er nog steeds een materiaalman die er in mijn tijd ook was. Het wordt leuk om elkaar zaterdag weer te zien."

Chery blikt op de officiële website van FC Groningen tevreden terug op de start van het seizoen. "Het gaat lekker en we moeten zaterdag weer die drie punten pakken", vervolgt de middenvelder annex aanvaller. "We zijn twee rondes onderweg in de Eredivisie en zowel Cambuur als 'de Eagles' hebben laten zien goed te kunnen voetballen. Het wordt een 'strijd'-wedstrijd waarin we vol aan de bak moeten. Het publiek is er altijd fanatiek aanwezig en dat zal zaterdag ook zo zijn. Het is natuurlijk lang geleden dat de clubs tegen elkaar hebben gespeeld en het is een derby. Als ik zo om mij heen kijk, merk ik dat de wedstrijd enorm leeft."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen