De Leeuw: 'We zijn op strijd afgetroefd'

Door: Thijs Tuynman | 18 Augustus 2013 | 20:42

FC Groningen ging afgelopen zaterdag in Friesland flink onderuit. Ook voor de invaller Michael de Leeuw was de nederlaag een domper. De aanvaller mocht invallen in Friesland en maakte het enige doelpunt voor de FC.

\"We kunnen goed voetballen, dat zie je op de training ook. Maar we staan al heel vroeg met 2 tegen goals achter. Je weet dat het dan nog een moeilijke avond gaat worden\", stelt hij tegenover de camera\'s van FOX sports. 

De Leeuw maakte zoals gezegd het enige doelpunt. \"Ik was gretig, want kon nu eindelijk wat meer minuten maken. Maar dan maakt vlak voor rust de man die ik moest dekken de 3-0. Dat is wel heel zuur\", aldus de middenvelder annex aanvaller. 

De reden van zijn beperkte minuten ligt onder andere ook aan het feit dat zijn favoriete positie is te komen vervallen. Van de Looi hanteert een systeem waarin de topscorer van vorig seizoen niet meer achter de spitsen kan gaan staan. 

\"Dat is natuurlijk behoorlijk klote\", zo is De Leeuw eerlijk. \"Ik raakte vlak voor de competitie ook geblesseerd, en dan winnen we wel twee keer. Dan weet je, de trainer gaat die elf ook gewoon opstellen voor de volgende wedstijd\", vervolgt hij. 

\"Ik ben wel een beetje teleurgesteld dat ik het crediet kennelijk niet heb van de titel topscorere van vorig jaar. Maar dat heb ik dus niet, maar dat is ook voetbal en daar moet je mee om kunnen gaan\", zo besluit De Kleine Held

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen