Burnet buiten de selectie geplaatst

Door: Gabriel Baysoy | 24 Juli 2013 | 13:08

Burnet buiten de selectie geplaatst

Lorenzo Burnet hoeft zich voorlopig niet te melden bij hoofdtrainer Erwin van Looi. De verdediger speelt de aankomende periode mee met de beloften. Van Looi legde de back de straf op nadat hij te laat kwam op de training.

Het is voor Burnet niet de eerste keer dat hij te laat verschijnt op de training. Hij was vorig seizoen ook al eens onbereikbaar voor de technische staf terwijl hij had moeten meereizen naar Amsterdam voor een confrontatie met Ajax. Toendertijd viel de staf nog laag uit en moest de linksbenige back wat vrijwilligerswerk uitvoeren.

De maat blijkt nu vol voor Van Looi, die bij het vorige incident nog assistent-trainer was. Doordat Burnet zich voorlopig bij de beloften moet voegen, lijkt hij zichzelf te benadelen in de concurentiestrijd om een basisplaats. In de persoon van Giliano Wijnaldum trok FC Groningen namelijk nog een linksback aan die nu de kans krijgt zich te bewijzen voor Van Looi. Burnet kon in de voorbije seizoenen wel rekenen op een basisplaats. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen