Cambuur plaatst beter hek na ongeregeldheden

Door: Redactie Grunnfans | 19 Augustus 2013 | 11:52

Cambuur plaatst beter hek na ongeregeldheden

SC Cambuur heeft besloten haar stadion te gaan aanpassen. Reden daarvoor zijn de ongeregeldheden die plaatsvonden na het competitieduel met FC Groningen (4-1). Er zal een steviger hek geplaatst worden tussen 'Noord' en het uitvak.

\"Dat hek moet zwaarder. De club is het daar mee eens\", vertelt burgermeester Ferd Crone in de Leeuwarder Courant. Na de wedstrijd werden supportersbussen van FC Groningen belaagd door Cambuur-fans. Iemand gooide zelfs een stoeptegel door de ruit van één van de bussen.

John Schurer, voorzitter van de supportersvereniging van FC Groningen, was bij de wedstrijd aanwezig. \"De supporters gingen elkaar bijna te lijf. De ME heeft vervolgens ingegrepen. Door de infrastructuur vraag je haast om moeilijkheden. Ik houd mijn hart vast voor de komende wedstrijden bij Cambuur. Er moet zeker wat aan de infrastructuur gebeuren.\"

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen