Veldmate: 'Verwacht niks spectaculairs meer in Groningen'

Door: Redactie Grunnfans | 20 Augustus 2013 | 14:24

De supporters van FC Groningen zullen tevreden moeten zijn met de huidige selectie. Volgens Henk Veldmate, manager technische zaken, gaat de Trots van het Noorden deze maand niet meer de transfermarkt op. Dat liet hij weten tegenover Voetbal International.

"Ik verwacht in ieder geval niks spectaculairs meer in Groningen. Je weet natuurlijk niet wat er nog op de markt gebeurt, maar wij zijn in principe content. Wel zijn er nog een paar spelers die mogen vertrekken. Alleen zit er weinig beweging in de markt."

Tom Hiariej, Emil Johansson en Luciano mogen vertrekken bij FC Groningen. "Toen hij in de winter zijn plek verloor zijn we meteen met hem aan tafel gaan zitten. Luciano is een te dure jongen voor de bank en bovendien moet hij op zijn leeftijd spelen. Wij willen best meewerken aan een transfer, maar dan moet zich wel iets aandienen", vertelt Veldmate over Luciano. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen