Burnet opnieuw buiten de selectie gezet

Door: Thijs Tuynman | 22 Augustus 2013 | 13:26

Lorenzo Burnet is opnieuw buiten de gratie geraakt van trainer Edwin van de Looi. De verdediger kreeg te horen dat hij zich voor een tweede keer dit seizoen moet aansluiten bij de beloften. Door de strafmaatregel zal Burnet niet in actie kunnen komen tegen Ajax en Go Ahead Eagles.

De 22-jarige vleugelverdediger werd al eerder deze maand buiten de selectie geplaatst door zijn trainer. De maatregel werd toen opgelegd omdat Burnet te laat verscheen op het trainingsveld. Deze keer gaat het echter om een 'intern gemaakte afspraken'. De afspraken die met de verdediger zouden zijn gemaakt, werden niet door hem nageleefd. Zelf erkent Burnet de fouten en accepteert de straf. 

 

Bij de hoofdselectie was Burnet de afgelopen twee seizoenen een vaste waarde. Dit seizoen kent hij echter concurrentie van Giliano Wijnaldum. De van AZ overgekomen back kan alleen maar op meer minuten rekenen nu Burnet zichzelf uitschakelt in de concurrentiestrijd. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen