Adorjan: 'Gevoel dat ik er klaar voor ben'

Door: Thijs Tuynman | 24 Augustus 2013 | 11:19

Krisztian Adorjan is een van de nieuwe namen dit seizoen in de Euroborg. De Hongaar kwam op huurbasis over van het Engelse Liverpool. Bovendien heeft Groningen een optie tot koop bedongen. Tot veel speelminuten kwam de huurling nog niet, maar het tij keert denkt de technisch begaafde middenvelder.

 

 

De nieuwe middenvelder is ondanks het geringe aantal minuten in de basis wel blij in Groningen. \"Nederland is een mooi voetballand en FC Groningen staat bekend als een goede ploeg. Verder is de stad Groningen mooi, de mensen zijn hier vriendelijk. 

Dat de Hongaar nog niet veel heeft gespeeld ligt aan het feit dat hij nog niet helemaal fit was. \"Ik heb de laatste tijd vooral aan mijn fitheid gewerkt door veel te lopen. Ik krijg steeds meer het gevoel dat ik er klaar voor ben. Mijn conditie is gegroeid en het is nu aan de trainer om mij meer op te stellen\", zo zegt Adorjan op de officiële site van de FC. 

De favoriete positie van de Hongaarse jeugdinternational ligt achter de spitsen. \"Ik wil graag tussen de linies in spelen en vanuit daar gevaarlijk worden\", zo gaat hij verder. De eerste basisplaats ligt al in het verschiet voor de nieuweling. Adorjan zal in het duel tegen Go Ahead Eagles bij de eerste elf horen. \"Ik verwacht een lastige wedstrijd. De ploeg is gepromoveerd en zal aan het publiek willen laten zien dat ze thuis horen in de Eredivisie\", zo blikt de huurling vooruit.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen