Horeca FC Groningen beoordeeld als beste van Nederland

Door: Gabriel Baysoy | 24 Juli 2013 | 14:34

De horeca in de Euroborg heeft deze week een prijs in de wacht gesleept. Uit een groot onderzoek van de KNVB kwam de horeca in het FC Groningen-stadion als beste uit de bus. Clubs uit de Eredivisie en Jupiler League zijn in het onderzoek betrokken.

Wim van Tellingen, manager van de Euroborg, is zeer verheugd met de prijs. "Ik mag dan weliswaar op de foto met deze mooie prijs, maar alle lof en waardering gaat uit naar alle horecamedewerkers, die voor dit succes hebben gezorgd." Een kleine tachtig procent van de zakenrelaties van Groningen beoordeelde de horeca van de eredivisieclub met 'goed' of 'zeer goed'.

"Als cateraar wil je je publiek natuurlijk op zo goed mogelijke en hoogwaardige wijze bedienen. Gastvrijheid wordt in Groningen met een hoofdletter G geschreven en we streven er uiteraard naar de best denkbare kwaliteit te leveren", vervolgt van Tellingen. "Het is een enorme stimulans om de ingeslagen weg succesvol te vervolgen en deze hoge standaard vast te houden en daar waar mogelijk zelfs nog te verbeteren."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen