Kolder: 'Dit voelt als een verlies'

Door: Thijs Tuynman | 25 Augustus 2013 | 15:38

Go Ahead Eagles speelden vandaag met 3-3 gelijk tegen De Trots van het Noorden. Marnix Kolder is echter niet tevreden met het punt. Aan Groningse kant werden er maar liefst twee spelers met rood van het veld gespeeld.

"Dit voelt als een verlies. Je staat met 3-2 voor en er worden er bij Groningen twee uitgestuurd. Dan moet je de wedstrijd over de streep trekken, maar dan krijg je er eentje tegen uit een standaard situatie. In een corner moet je je man volgen en dat gebeurde kennelijk niet", aldus een balende Kolder tegenover FOX Sports

"Op dit niveau mag ons zoiets niet gebeuren. We hadden not twintig seconden te spelen in de eerste helft, en dan krijgt Groningen alsnog hoop natuurlijk en wij gaan met een rotgevoel de rust in. En als je aan het eind nog voor staat ook tegen negen man, moet je zo een wedstrijdje gewoon binnen halen", zo eindigt de oud-Groninger. 

 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen