Zeefuik: 'Dit moeten we meenemen naar Ajax'

Door: Thijs Tuynman | 25 Augustus 2013 | 15:43

Genero Zeefuik drukte zijn stempel vandaag op het duel tussen FC Groningen en Go Ahead Eagles. De spits kwam als invaller het veld binnen en wist voor Groningen een punt te redden. Uit de corner kon de aanvaller de 3-3 binnenlopen.

\"Toen ik het veld binnenkwam moest ik voorin ballen vast houden voorin en zo compact mogelijk blijven. Ik moest de lopende spelers om me heen de bal meegeven\", zo begint de invaller tegenover FOX Sports.

\"Ik ben verbaasd over hoe we alsnog met negen man een punt meenemen. We misten wel nog een grote kans. En ook na de 3-3 kregen we nog een grote kans, dus we hadden ook met de overwinning er vandoor kunnen gaan\", blikt Zeefuik terug.

\"Ik ben hadrstikke blij met mijn goal en ik hoop dat ik dit kan vasthouden. Het gevoel dat we terug meenemen is dat we hebben gevochten en geknokt. Dit moeten we meenemen naar Ajax\", aldus spits.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen