Booy: 'Laatste goal wellicht hands'

Door: Thijs Tuynman | 25 Augustus 2013 | 15:51

Foeke Booy zal ongetwijfeld met een zuur gevoel terug kijken op de ontmoeting met FC Groningen. De trainer van Go Ahead Eagles zag zijn ploeg tegen negen man alsnog de drie punten weggeven. In de slotfase zag hij Zeefuik de 3-3 maken.

"De tegengoal vond ik echt ongebrijpelijk. We hebben verzuimd toen we met twee man meer kwamen de bal rond te laten gaan. Dat is juist onze kracht, en we hadden Groningen los moeten spelen en dat gebeurt niet", baalt de coach na afloop voor de camera's van FOX.

"Ik moest continiu coachen, houd het veld breed, laat de bal gaan, van recht naar links tempo goed houden, maar dat gebeurd niet. En dan geef je het weg. En de laatste bal had misschien hands geweest, maar het is flauw om dat te benomen. Want wij hadden dit allang moeten beslissen", 

"De meest simpele ballen gaan niet goed en de concentratie was zeer matig. Een positief punt is dat we de eeste helft goed speelden en goed de rust uit kwamen. We speelden goed en maakte een goal uit het boekje. We worden wat nerveus na die bal van Groningen op de lat, maar door eigen toedoen wordt het 1-1. We hebben wel laten zien dat we wat in onze mars hebben, maar niet altijd effectief", zo analyseert Booy. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen