Van de Looi: 'Dit is kenmerkend voor een jonge ploeg'

Door: Thijs Tuynman | 25 Augustus 2013 | 15:59

Groningen-trainer Erwin van de Looi zag zijn team vandaag een zwaarbevochten punt meenemen uit Deventer. In De Adelaarshorst speelden de gasten met negen man 3-3 gelijk door een late goal van Zeefuik. Erwin van de Looi kijkt met gemende gevoelens terug op het resultaat.

"Bij de twee rode kaarten dacht ik natuurlijk, dit gaat niet de goede kant op. Ik kan me niet voorstellen dat Adorjan express een speler in het gezicht zou raken, want zo een speler is het absoluut niet. De kaarten van Letschert kan ik met opzich we invinden, hij zat gewoon twee keer op het randje ondanks dat zijn eerste tackel wel op de bal was", zo begint Van de Looi tegenover FOX.

"Ik heb het team wel een compliment gemaakt. Het is knap dat we na zoveel tegenslagen niet opgeven. Ik had wel het gevoel dat er zoveel tegenslagen nodig zijn geweest om het beste in ons naar boven te halen. Dat is wel jammer", zo baalt de coach. 

"Als je de kansen bekijkt heeft Go Ahead één kans gemaakt en één goal gemaakt. Wij hebben wel een stuk of vijf kansen gehad, dus de kansen verhouding lag wel in ons voordeel. De spelverhoudingen lagen dan wel weer in het voordeel bij Go Ahead", gaat de trainer door.

"Dit is een hele kenmerkende wedstrijd voor ons, pieken en dalen. Dat is ook een kenmerk voor een jonge ploeg, het is wisselvallig. We kunnen heel goed spelen, maar geven het ook veel te makkelijk weg. Ik ga hier uiteindelijk met gemengde gevoelens weg. Ik ben wel tevreden dat we uiteindelijk nog een punt binnenhalen, maar we kamen hier voor de drie", aldus Van de Looi 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen