Zeefuik: 'Ik dacht dat de wedstrijd al gespeeld was'

Door: Thijs Tuynman | 26 Augustus 2013 | 13:53

Genere Zeefuik had een grote rol in het binnenslepen van een punt tegen Go Ahead Eagles afgelopen zondag. De spits kwam als invaller in het veld, maar maakte de late gelijkmaker voor de Trots van het Noorden.

De bonkige spits kreeg na zijn invalbeurt al direct een goede kans. Na een lange bal kreeg de invaller de kans om Eagles-doelman Room te verschalken, maar die miste hij. "Ik schoot die bal op de keeper en keek op de klok en zag dat er al 85 minuten waren verstreken. Toen dacht ik al: dit is toch een goede mogelijkheid die ik heb verprutst", aldus Zeefuik op de thuispagina van de FC. 

"Even later krijgen we een corner en dan maak ik mijn fout alsnog goed. Ik krijg de bal op de borst en die verdwijnt vervolgens in het net. Dat is natuurlijk een heerlijk gevoel. Ik had ook niet meer verwacht in te vallen, ik dacht dat de wedstrijd al gespeeld was. Ik kreeg toch nog een kans van de trainer, ondanks dat we met negen man op het veld stonden", aldus de gouden wissel. 

 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen