Voorbeschouwing: FC Groningen - Getafe

Door: Gabriel Baysoy | 24 Juli 2013 | 14:46

FC Groningen speelt woensdagavond een oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eredivisieclub krijgt met flink wat weerstand te maken. De mannen van trainer Edwin van Looi nemen het op tegen Getafe. De Spaanse club is actief in de Primera Division.

De wedstrijd wordt in Haren afgewerkt op sportpark De Koepel. De wedstrijd begint om 19:00 uur. Voor de supporter van FC Groningen een uitstekende mogelijkheid om de drie nieuwe aanwinsten te bewonderen. Krisztian Adorjan, Tjaronn Chery en William Ekong zijn allen opgenomen in de wedstrijdselectie.

Getafe
De Spaanse club komt uit een voorstad van Madrid. Sinds 2004 is het actief op het hoogste niveau in Spanje. Aanvoerder van Getafe is Jaime Gavilán. De bekendste spelers die bij de formatie onder contract hebben gestaan zijn: Raul Albiol en Esteban Granero. De thuiswedstrijd speelt Getafe in een blauw tenue. De kleur van het uitshirt is rood. 

Afgelopen seizoen
Getafe eindigde afgelopen seizoen op een keurige tiende plek in de competitie. In totaal had het 53 punten minder dan kampioen FC Barcelona. De Champions League-deelnemer kwam aan het einde van het seizoen uit op een puntentotaal van honderd. Het knapste resultaat was in de thuiswedstrijd tegen Real Madrid. De stadsgenoot kon op 0-0 gehouden.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen