Maganasco: "Ik voel me goed, net als vorig seizoen"

Door: Thijs Tuynman | 30 Augustus 2013 | 15:03

Stefano Magansco moet sinds de start van het seizoen vrede hebben met een plek op de bank. De Chilleen kwam halverwege vorig seizoen nog vaak in actie voor Groningen. De rechtsback heeft er echter vrede mee.

"De trainers hebben mij verteld wat ik moet verbeteren en daar ben ik nu mee bezig. Ik voel me op dit moment goed, net als laatste seizoen", aldus Magansco op de thuispagina van De Trots van het Noorden. 

"Ik geef natuurlijk de honderd procent en ik wil het publiek graag laten zien wat ik waard ben. De laatste paar weken heb ik ook hard gewerkt op mij op verschillende punten te verbeteren", zo gaat de Chilleen verder. 

Tegen Ajax mag de back eindelijk weer minuten maken. En dat is een belangrijke wedstrijd, zo denkt de vleugelverdediger. "Het is een grote wedstrijd die ontzetend leeft onder de supporters. Mijn familie zal waarschijnlijk de wekker zetter thuis om het te kunnen kijken", zo voorspelt hij. 

Trainer Erwin van de Looi is tevreden over de jonge verdediger. "Hij is een aanvallend ingestelde back die echt iets kan toevoegen aan het elftal. Door zijn aanvallende intenties beïnvloedt hij ook de samenstelling van het middenveld. Hij heeft een moeilijke voorbereiding gehad, maar hij is duidelijk aan het verbeteren op bepaalde punten", aldus de oefenmeester. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen