Bizot verwacht minimaal een punt tegen voormalig werkgever

Door: Redactie Grunnfans | 31 Augustus 2013 | 12:42

Marco Bizot kijkt er naar uit om zondagmiddag net zijn huidige werkgever FC Groningen in actie te komen tegen zijn voormalige club Ajax. De doelman maakte in het verleden namelijk deel uit van de jeugdopleiding van de club uit Amsterdam. Een goed resultaat voor de Trots van het Noorden moet er zondagmiddag volgens de goalie wel inzitten.

"Wij hebben de punten hard nodig, zeker als je ziet dat ons nog een moeilijke reeks wacht. Voor ons begint het binnenhalen van punten dus aankomende zondag. Ajax zonder Eriksen, zonder Toby Alderweireld en De Jong. Wij in de Euroborg, volle bak, mooie sfeer, lekker beladen! Het gaat natuurlijk niet één, twee, drie zo makkelijk, maar er blijft minimaal één punt in Groningen. Ik denk, of tenminste ik hóóp, natuurlijk dat het er drie worden", zegt Bizot tegenover Voetbal International.

In de afgelopen 46 ontmoetingen met Ajax wist FC Groningen negen keer te winnen. "Pas negen? Maar daarvan wel drie keer sinds FC Groningen in de Euroborg voetbalt. Wij gaan ervoor zorgen dat er weer aantrekkelijk voetbal te zien is voor eigen publiek. Dat is ook de doelstelling. Wij moeten ons niet te veel aanpassen aan Ajax, ons eigen spel spelen en de dingen doen die we de afgelopen wedstrijden goed hebben gedaan", besluit Bizot.


Bron: Soccernews.nl 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen