Lindgren: "Ik ben niet ontevreden met het resultaat"

Door: Thijs Tuynman | 01 September 2013 | 14:49

Ramus Lindgren is tevreden met het punt dat Groningen heeft overgehouden aan de ontmoeting met Ajax. In eigen huis werden de Amsterdammers op 1-1 gehouden. Ondanks dat de wedstrijd in een traag tempo verliep, kijkt de teamcaptain vooral tevreden terug naar de tweede helft.

"Als je de laatse minuut zo een kans krijgt, dan baal je wel. Maar ik denk dat we uiteindelijk wel tevreden mochten zijn. Het spel ging een beetje op en neer. Zij hadden veel de bal, maar we kwamen er af en toe gevaarlijk uit. Vooral in de standaard situaties komen we veel tot kansen", zo laat Groningen-captain Rasmus Lindgren weten tegenover de camera's van FOX Sports.

"We zakten in de eerste helft vooral in. Ajax krijgt één schot op doel, maar die gaat er in. Dan loop je wel achter de feiten aan. We hadden misschien wel meer uit het balbezit kunnen halen. Ik ben uiteindelijk niet ontevreden met het resultaat. In de tweede helft gooiden we er nog wel Zeefuik in om meer balvastheid te hebben. We gokten dus wel op een doelpunt en die kwam er gelukkig ook", zo blikt hij terug.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen