Niklas Moisander: 'Te weinig punten voor titelkandidaat'

Door: Thijs Tuynman | 01 September 2013 | 14:54

Ajax kwam vandaag in de Euroborg niet voorbij Groningen. De Ajacieden hebben met het gelijke spel 'slechts' acht punten uit vijf wedstrijden. Volgens Nikklas Moisander is dat te weinig voor een titelkandidaat.

"We hadden niet echt de kracht om kansen te creëeren. We hadden de wedstrijd niet onder controle. We krijgen uit de corner een doelpunt tegen, dat mag gewoon niet. We hadden nog een kant op de 2-0 en eigenlijk hadden deze wedstrijd gewoon moeten winnen", dat zegt Niklas Moisander tegenover FOX Sports.

"Ik vind niet dat we niet kunnen zonder Eriksen en Aldeweireld. We missen ze wel, maar met deze selectie moeten we het doen. Het komt goed, maar we moeten er even aan wennen dat zulke ervaren spelers missen. Momenteel hebben we acht punten uit vijf wedstrijden, dat is voor een kampioenskandidaat te weinig", zo laat een teleurgestelde Moisander weten. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen