'Kostic te snel afgeserveerd door Maaskant'

Door: Redactie Grunnfans | 05 September 2013 | 18:53

Filip Kostic werkte zich in de eerste weken van dit seizoen op tot vaste basisklant bij FC Groningen. Een jaar geleden was zijn perspectief op speeltijd een stuk minder rooskleurig. Onder Robert Maaskant verpieterde hij op de bank en de tribune. Met Erwin van de Looi aan het roer lijkt de Serviër eindelijk het nodige vertrouwen te hebben gevonden, wat tot nu toe resulteerde in drie assists. "Maaskant heeft hem te snel afgeserveerd."

"Voor het huidige seizoen ben ik bij Filip thuis geweest", vertelt Van de Looi. "We hebben toen goed gepraat en drie dingen gezegd. Als eerste wilde ik dat ik normaal met hem kon communiceren, dus in het Engels of Nederlands. Dat kan hij inmiddels. Daarnaast moest hij topfit worden en laten zien dat hij ervoor wilde knokken."

De fans zien overigens graag Richairo Zivkovic in de basis starten. "In de Eredivisie gaat hij als een komeet omhoog. Maar in de kleine ruimtes is hij nog niet goed genoeg. Een hele wedstrijd kan hij gemakkelijk aan, maar je moet je afvragen of je hem in de spits moet opstellen. Als buitenspeler heeft hij net wat meer ruimte." Toch houdt Van de Looi een slag om de arm. "We kijken straks tegen Heerenveen weer wat we nodig hebben." 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen