Speler van de maand september, Filip Kostic

Door: M K | 05 September 2013 | 21:28

Speler van de maand september, Filip Kostic

Filip Kostic moest de opvolger worden van Dusan Tadic, maar onder trainer Robert Maaskant kreeg hij nooit een echte kans. Erwin van de Looi heeft meer vertrouwen in de aanvaller. Onder de nieuwbakken hoofdtrainer kent Kostic een prima start.

Filip Kostic is op 1 november 1992 geboren in Kragujevac (Servië). De voorhoedespeler begon zijn loopbaan bij Radnicki. In het seizoen 2010/2011 promoveerde hij met die club naar het hoogste niveau in zijn vaderland. Kostic was bijna aan de neus van FC Groningen voorbij gegaan. De aanvaller stond in de belangstelling van enkele Belgische clubs. 

De presentatie van Kostic vond op 10 april 2012 plaats in de Euroborg en kreeg direct de stempel van \'de nieuwe Tadic\' mee. Henk Veldmate hield Kostic al enige tijd in de gaten. 

Het scheelde weinig of Kostic was actief geweest in Belgïe. In maart 2012 was de speler dicht bij een transfer naar Club Brugge. De Belgische formatie was met Radnicki akkoord over een transfersom van 800.000 euro. Kostic onderging daar al een medische keuring, maar de zaakwaarnemer kon geen overeenkomst bereiken over een contract van de speler. 

Erwin van de Looi is duidelijk over Kostic: \"Kostic is te snel afgeschreven door Robert Maaskant.\" Kostic had moeite met de Engelse en Nederlandse taal. \"Dat is beter geworden en ik heb een goed gesprek met Kostic gehad. Hij moet nu hard werken om in vorm te blijven.\"

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen