Van de Looi: 'Zivkovic doet het heel goed'

Door: Redactie Grunnfans | 13 September 2013 | 10:34

Hoofdtrainer Erwin van de Looi heeft zich positief uitgelaten over Richairo Zivkovic. De zeventienjarige aanvaller maakt in het begin van het seizoen een goede indruk. Daarnaast ziet Van de Looi ook goede ontwikkelingen bij Género Zeefuik.

"Richairo doet het heel goed. Je kunt gerust zeggen dat hij een behoorlijk spectaculaire ontwikkeling doormaakt. Die jongen heeft specifieke kwaliteiten. Als hij de ruimte krijgt, is hij levensgevaarlijk. Toch zal hij voetballend belangrijker moeten worden. Of hij al rijp is voor een basisplaats? Als hij zich zo blijft ontwikkelen, kan dat zomaar een keer gebeuren", vertelt Van de Looi aan Voetbal International

Over Zeefuik zegt de coach het volgende: "Género is een echte spits en bij een spits werken goals als doping. Hij groeit in het seizoen. Toch zijn er nog altijd zaken die beter kunnen. Voetballend én in de omschakeling kan hij nog belangrijker worden. Daar werken we aan."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen