Van Basten: 'Daar ben ik van geschrokken'

Door: Redactie Grunnfans | 15 September 2013 | 23:48

Marco van Basten zag sc Heerenveen zondag met 4-2 zegevieren tegen FC Groningen. In een knotsgek duel, met in totaal drie rode kaarten, trokken de Friezen in de slotfase aan het langste eind. Van Basten was na afloop alles behalve tevreden over het optreden van zijn team.

Bij Heerenveen moest Mitchell Dijks met rood van het veld, terwijl FC Groningen maar liefst twee man met dezelfde straf van het veld gestuurd zag worden. "Als je na tien minuten tegen tien man speelt, dan moet je dat kunnen uitspelen. Dat we dat niet konden, daar ben ik van geschrokken. Iedereen dacht dat een ander zijn probleem wel zal oplossen. Dat was absoluut niet goed en onacceptabel", vertelt de oefenmeester aan FOX Sports.

De hoofdtrainer beseft wel dat het voor de toeschouwers een heerlijke wedstrijd is geweest. "Ik denk dat de supporters genoten hebben. Er valt hier altijd genoeg te beleven. Het is soms chaotisch, soms niet goed, soms heel goed en vaak spectaculair. Dit is onze vierde thuiswedstrijd en alle duels hebben een verhaal", vervolgt de keuzeheer. "Het was een tumultueuze derby, waarin erg veel gebeurde."

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen