Tuchtcommissie handhaaft schorsing Letschert

Door: Jurrien Koop | 20 September 2013 | 12:05

FC Groningen kan de aankomende twee wedstrijden niet beschikken over Timo Letschert. De verdediger kreeg in het uitduel met sc Heerenveen een rode kaart. FC Groningen ging tegen de straf in beroep, maar vond geen gehoor.

De tuchtcommissie van de KNVB vindt dat Letschert zich heeft schuldig gemaakt aan \'ernstig gemeen spel jegens een tegenspeler\' en kwam zodoende tot de straf van drie wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. De verdediger en club waren het hier niet mee eens en gingen tegen de straf in beroep. Na de zitting van gisteravond blijft de tuchtcommissie echter bij haar standpunt.

Door de schorsing mist Letschert het Eredivisieduel met RKC Waalwijk van morgenavond en het bekerduel met AFC aankomende woensdag. William Ekong lijkt zich door de schorsing van zijn ploegmaat te mogen opmaken voor zijn eerste basisplaats in de Eredivisie.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen