FC Groningen neemt in tweede elftal afstand

Door: Redactie Grunnfans | 22 September 2013 | 13:35

FC Groningen heeft aan het duel met RKC Waalwijk drie punten overgehouden. De bezoekers speelden zestig minuten met tien man na een rode kaart van Jonas Ivens. Alle vijf de treffers werden in het laatste gedeelte van het duel gemaakt: 4-1.

Rémy Amieux raakte vroeg in het duel keihard de paal namens RKC. Dat was niet de enige mogelijkheid voor de bezoekers in het eerste bedrijf. Groningen kwam er in eigen huis amper aan te pas. Toch ging de thuisploeg met een goed gevoel rusten. Ivens, dit seizoen gehuurd van Groningen, kreeg tien minuten voor rust rood na een tackle van achteren.

In de tweede helft hadden de noordelingen het nog steeds lastig met de tien Waalwijkers. Nick van der Velden brak uiteindelijk in de 68ste minuut de ban. De middenvelder schoot de bal op aangeven van Genero Zeefuik hard in de goal: 1-0. Snel daarna tikte Zeefuik de 2-0 binnen.

FC Groningen leek door te drukken, maar plots was het 2-1. Aurelien Joachim was het eindstation van een snelle counter. De drie punten bleven echter wel in het noorden. Krisztian Adorjan en Michael de Leeuw maakten in blessuretijd de score aantrekkelijker: 4-1.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen