Van de Looi: 'Een gunstige loting altijd mooi meegenomen'

Door: Thijs Tuynman | 26 September 2013 | 20:45

Erwin van de Looi is tevreden over het spel dat zijn team liet zien in de afgelopen wedstrijd tegen de amateurs van AFC. De Trots van het Noorden won die wedstrijd met 0-2.

'Wij hadden te totale controle over de wedstrijd, ondanks de kansen van AFC in de eerste helft. Zij zakten compleet in en gooiden de bal dan af en toe over onze linies heen. Dat kan gebeuren", aldus de trainer op de thuispagina van FC Groningen. 

"Ik vond dat de we goed speelden, we hadden veel balbezit. In de eerste helft misten we alleen diepte, dat kwam in de tweede helft wel weer goed. Ik vind dat we uiteindelijk vrij makkelijk overeind zijn gebleven. Nu kunnen we rustig wachten op de volgende tegenstander in de beker. Over de loting maak ik me nu niet druk. Ik wil natuurlijk zo ver mogelijk door bekeren, dus een gunstige loting is wel altijd mooi meegenomen", aldus de oefenmeester. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen