Hiariej tegen Twente opnieuw in de basis

Door: Thijs Tuynman | 27 September 2013 | 16:11

Tom Hiariej mag zondag opnieuw rekenen op een basisplaats. De verdediger mocht in de zomer nog uitkijken naar een andere club, maar krijgt toch de kans zich te bewijzen.

"Op de training heb ik laten zien dat ik het niveau aankan. Ik doe elke dag mijn uiterste best en we zullen zien hoe het verder loopt. Het zal voor mij even wennen zijn om weer in de basis te starten, maar ik denk dat we het als team behoorlijk hebben gedaan. Ik moet aan de bal nog wel beter spelen dan ik deed tegen RKC. Ik wil graag beslissend worden voor het team", zo analyseert de verdediger op fcgroningen.nl

"Tegen AFC ging het wel lekker. Ik weet van mijzelf dat ik kan voetballen en ik doe nu ook weer gewoon mijn ding. Dat ik deze zomer op de nominaite stond om te vertrekken was weer een extra motivatie om te laten zien dat ik hier wel thuis hoor. Tegen Twente willen we weer een goed resultaat neer zetten, de afgelopen twee wedstrijden ging het wel lekker", zo besluit hij. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen