Van de Looi: 'Geschrokken van vertoonde spel'

Door: Thijs Tuynman | 29 September 2013 | 20:12

FC Groningen ging vandaag hard onderuit tegen FC Twente. De ploeg van Erwin van de Looi kreeg maar liefst vijf doelpunten om de oren, zonder daar een antwoord op te hebben. Trainer Erwin van de Looi was teleurgesteld.

"Ik ben geschrokken over het spel van mijn ploeg, ik ben erg teleurgesteld en bood. We hadden twee wedstrijden hiervoor waarin we de bal hadden en het spel moesten maken. Dat deden we nou wel oke. Nu wouden we graag zien waar we waren en dat deed me schrikken", aldus Van de Looi tegenover Fox Sports.

"We speelden erg slecht. We toonden geen initiatief en waren ook verdedigend erg slecht. Ik heb ook aan de spelers laten weten dat ik teleurgetseld ben. De rode kaart vond ik echt een erg zware straf. Had het idee dat zelfs de scheidrechter het zelf niet eens echt zag. Dus bovenop de slechte prestatie, zit het ook nog tegen", aldus de trainer. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

1 reactie(s)

Jacob Moerman

Zondag, 29 September 2013 om 20:30

Quote van van de looi."We speelden erg slecht. We toonden geen initiatief en waren ook verdedigend erg slecht. Ik heb ook aan de spelers laten weten dat ik teleurgesteld ben.Teleurgesteld ben!!!....volgens mij moet je eens van het lieve vingertje af en ze de oren wassen. Teleurgesteld is hier een te lief woord voor.

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen