Veldmate spreekt lovende woorden over Troost-Ekong

Door: Redactie Grunnfans | 25 Juli 2013 | 16:32

Veldmate spreekt lovende woorden over Troost-Ekong

Henk Veldmate, technisch manager bij FC Groningen, is erg tevreden met de drie aanwinsten die de club heeft gedaan. Deze week legden de Noordelingen onder andere William Troost-Ekong vast.

\"Wij zien in hem een jonge talentvolle centrale verdediger die in onze ogen alleen nog maar kan groeien. Hij is in de voorgaande jaren in Engeland opgeleid, en dat zie je terug in zijn fysieke vermogens. Voor zijn leeftijd is hij sterk, snel en hij weet zijn kracht goed te gebruiken in de duels\", laat Veldmate weten over de negentienjarige verdediger.

\"Door de lucht is hij moeilijk te kloppen. In balbezit durft hij ook op te bouwen, maar daarin kan hij nog stappen maken. Hij heeft nog niet op het hoogste niveau gespeeld, maar met zijn opleiding en winnaarsmentaliteit zal hij daar zeker terecht komen, wij denken dat wij nog veel plezier aan hem zullen beleven.\" 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

1 reactie(s)

Gabriël Baysoy

Donderdag, 25 Juli 2013 om 19:08

Ben benieuwd hoe de nieuwe aanwinsten komend seizoen zullen schitteren :)

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen