Groningen-supporters boos om zwak optreden

Door: Thijs Tuynman | 30 September 2013 | 23:36

FC Groningen kent een moeizame periode. De club liet zich in de afgelopen duels van een slechte kant zien en kreeg afgelopen zondag een heuse zeperd. De supporters lijken het slechte spel beu.

John Schreuer laat duidelijk weten dat het spel van Groningen onder maats is. Zo laat de voorzitter van de supportersverniging op hun site weten: \"Als supporter ben ik kwaad, Ik voel me in de steek gelaten en wil iemand een schop onder zijn kont verkopen. Ik wil iemand luid en duidelijk laten weten hoe ik er over denk\".

De voorzitter gelooft dat hij niet de enige is die het zwakke optreden van de \'Trots van het Noorden\'. \"Bij FC Twente zag je spelers zonder bezieling, die zonder enige passie en uitstraling. Vee voor de slachtbank\", laat de woedende Schreuer weten.

Groningen kreeg in Twente met 5-0 klop. Het is niet voor de eerste keer dit seizoen dat de groen-witten een dergelijk zwak optreden laten zien.

 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen