Nijland: "Wij hebben afgelopen zondag gefaald"

Door: Thijs Tuynman | 01 Oktober 2013 | 21:49

Hans Nijland spreekt duidelijke taal over de ontwikkelingen van FC Groningen. De algemeen directeur liet weten niet tevreden te zijn met de prestatie van afgelopen zondag. De club ging afgelopen zondag met 5-0 onderuit.

\"We hebben afgelopen zondag op meerdere fronten een dikke nederlaag geleden. Op het veld werden we op alle fronten afgetroefd. Tegen de dikke nederlaag valt niets in te brengen. Iedereen met een groen-wit hart werd onaangenaam verrast\", zo schrijft Nijland in de nieuwsbrief van FC Groningen.

\"Niet alleen op het veld, maar ook buiten het veld lieten we een beschamende prestatie zien. In het gastenvak van de Grolsch Veste kon één van de gasten geen respect opbrengen tijdens een één minuut stilte ter nagedachtenis van drie overleden Twente-mensen. We hebben dit met afschuw waargenomen. Wij hebben onze excuses aangeboden aan Twente en zijn opzoek naar de gene die dit op zijn geweten heeft. Verder is een punt van zorg dat we ons moeten verantwoorden bij de KNVB voor ongeoorloofde spreekkoren vanuit het gastenvak in Heerenveen. Wij dreigen een uitwedstrijd te moeten spelen zonder supporters\", zo vervolgt hij.

 

\"Zondag kunnen we revanche nemen op ons zelf tegen AZ. Tijdens de vorig wedstrijd was de sfeer erg goed in de Euroborg. We zijn nog ongeslagen in eigen huis en dat willen we voortzetten. Wij kunnen de steun van de aanhang dus goed gebruiken\", aldus Nijland over de aanstaande ontmoeting.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen