Groningen houdt keepers-strijd Ajax in de gaten

Door: Thijs Tuynman | 01 Oktober 2013 | 22:05

FC Groningen houdt de keepersstrijd bij Ajax goed in de gaten. Marco Bizot is momenteel eerste keus onder de lat bij Groningen, maar heeft wel een terugkoop-clausule in het contract staat. Dat betekent dat hij nog steeds door Ajax teruggekocht kan worden.

Bizot kwam vorig seizoen over van de Ajacieden. Zelf weet hij niet precies waar zijn toekomst ligt: "Zelf heb ik nog niet met Groningen gesproken over mijn toekomst bij de club. Ik ben echter wel blij dat ik bij de club een kans heb gekregen. Binnenkort moet ik met mijn zaakwaarnemer om de tafel" zo laat de keeper weten tegenover Voetbal International. 

Bij Ajax is Kenneth Vermeer recent zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Jasper Cilissen. Vermeer raakte zijn plek kwijt na een reeks aan zwakke optredens. De doelman die dit seizoen zal zakken in de prikorde bij de Amsterdammers, zal wellicht aansturen op een vertrek. De huidig landkampioen zal dan een vacature open hebben staan voor tweede doelman. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen