Nijland teleurgesteld in KNVB

Door: Gabriel Baysoy | 03 Oktober 2013 | 11:11

Hans Nijland baalt van de straf die de KNVB wilt opleggen tegen FC Groningen. In de wedstrijd tegen sc Heerenveen waren er verschillende spreekkoren te horen jegens scheidsrechter Danny Makkelie.

Het blijft altijd een spanningsveld tussen KNVB en de supporters”, vertelt de sportbestuurder in het Algemeen Dagblad. “De KNVB stelt nadrukkelijk: tot hier en niet verder. Ik vind dat enige emotie moet kunnen.” Nijland ziet het nut niet in van het doen van een oproep in het stadion zodra er sprake is van spreekkoren. “Dat heeft toch geen enkele zin?”

“Sterker nog: je gooit alleen maar olie op het vuur, dat zie je altijd op het moment dat je het omroept.” Nijland vindt dat er niet te veel aandacht aan moet worden besteed aan spreekkoren. “Wat kun je er als club nou aan doen met een vol stadion? De daders eruit pikken en een stadionverbod? Ik kan geen 20.000 mensen in de gaten houden. Laat duidelijk zijn dat ook ik hoop dat wij in de toekomst van spreekkoren gevrijwaard blijven.”

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen