De Leeuw: "We willen iets rechtzetten"

Door: Thijs Tuynman | 04 Oktober 2013 | 12:51

FC Groningen mag zich opmaken voor de wedstrijd met AZ. De Alkmaarse ploeg komt op bezoek in de Euroborg voor de achtste competitieronde. Voor Groningen is het een kans om de zeperd van vorige week weg te spoelen.

"Ik neem aan dat iedereen blij is dat we zondag weer kunnen spelen. Het slechte gevoel dat we overhielden aan de wedstrijd tegen Twente kunnen we nu wegspoelen. Werkelijk alles ging toen fout, we hadden een collectieve off-day. Die dag moeten we snel vergeten. We hebben iets recht te zetten en met de steun van het publiek in eigen huis moet dat gaan lukken", zo blikte Michael de Leeuw vooruit op de thuispagina van FC Groningen.

Voor teamgenoot Wijnaldum wordt de wedstrijd een weerzien met zijn oude ploeg. Groningen nam de vleugelverdediger deze zomer over van de Alkmaarders. Vorige week nam Wijnaldum officieel afscheid van AZ tijdens de wedstrijd AZ - PSV. De back wil echter graag winnen van zijn voormalige werkgever. "We willen weer proberen heel fel te spelen. AZ heeft een goede voetballende ploeg, dat willen wij ook. In de Euroborg zijn we nog ongeslagen, die reeks willen we voortzetten", aldus Wijaldum. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen