Erwin van de Looi: 'Laten zien dat we weer zijn opgestaan'

Door: Thijs Tuynman | 05 Oktober 2013 | 14:27

Erwin van de Looi heeft vertrouwen in zijn team voor de aanstaande ontmoeting met AZ. De trainer wil zich herpakken van de zeperd tegen Twente van afgelopen week. Volgens de trainer gaat het seizoen met vallen en opstaan en moet Groningen nu bewijzen dat het zich kan herpakken.

"Het was een heel slechte wedstrijd met een verdiende dikke onvoldoende voor ons. Het was een zware middag die veel impact had op ons. De sfeer was daarna anders en terecht. De eerste dagen waren dan ook moeilijk, maar de laatste paar dagen hebben we ons weer volledig gericht op de wedstrijd met AZ", zo laat Van de Looi optekenen op de thuispagina van FC Groningen.

"We zijn tot nu toe ongeslagen in eigen huis, dat willen we graag behouden. Voor vorige week hadden we twee wedstrijden gewonnen. We moeten nu juist niet in paniek raken. We wisten dat het seizoen met vallen en opstaan gepaard zou gaan. We moeten nu laten zien dat we weer zijn opgestaan. AZ wordt een pittige tegenstander. De trainerswissel zie je niet terug in de manier waarop ze spelen. We moeten vanaf het begin gelijk strijd leveren. Zelf weten we ook dat we wat goodwill zijn verloren en dat moeten we weer goed maken. Het zal van ons zelf vandaag moeten komen. Verder hopen we natuurlijk gesteund te worden door een enthausiaste Euroborg", zo besluit hij.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen