Groningen mist aanvallers tegen AZ

Door: Thijs Tuynman | 05 Oktober 2013 | 16:16

Groningen moet het stellen zonder spitsen Genero Zeefuik en David Texeira. Ook middenvelder c.q. aanvaller Nick van der Velden moet het duel wellicht aan zich voorbij laten gaan. Genoemde spelers kampen allen met blessure of ziekte.

Genere Zeefuik zal niet aanwezig zijn doordat hij is geveld door griep. De bonkige spits kampte de gehele week al met ziekte en is nog niet genoeg hersteld. Texeira heeft last van een blessure aan zijn lies/bovenbeen. De spits kampte al eerder met klachten, maar kon in het begin van het seizoen nog doorspelen. De klachten zijn nu echter verergerd.

Van der Velden heeft nog last van zijn knie en is daarom nog een onzekerheidje voor aanstande zondag. De speler heeft last van zijn knie. Een MRI-scan wees uit dat er geen ernstig letsel is. Van der Velden trainde vandaag weer voor het eerst mee en moet afwachten hoe hij zijn knie daarop reageert. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen