Van der Looi: "We hebben verdiend gewonnen"

Door: Thijs Tuynman | 06 Oktober 2013 | 17:21

Trainer Erwin van der Looi was blij met zijn overwinning tegen AZ. De trainer blikte na afloop terug en vond dat zijn team verdiend had gewonnen. De drie punten had de trainer te danken aan een gouden wissel. Het Gronings-talent Richairo Zivkovic bleek binnen de minuut beslissend voor zijn ploeg.

"We hebben goed gespeel vandaag en verdiend gewonnen. Je kon merken dat er druk op de ploeg stond, maar dat gooiden we wel van ons af. Daarna hebben we de eerste helft gedomineerd. Het was wachten op een doelpunt, maar dat kwam in de tweede helft pas. Daarna hebben we wel een mindere fase en krijgen we een goal tegen. Maar Groningen vecht zich terug en daar krijgt het mijn complimenten voor" zo laat Erwin van der Looi weten tegenover FOX Sports.

"We hebben een aantal spitsen die ons vaker helpen vanaf de bank. De wissel met Zivkovic pakte goed uit. Hij zou in principe altijd in de basis kunnen beginnen, maar er zijn nog een aantal zaken ontwikkelen. Hij moet bijvoorbeeld nog wat sterker worden. Van der Velden speelde verder een goede wedstijd. Adorjan moest er uit, die had wat klachten. Zivkovic kwam er goed uit, want AZ speel aanvallend en komt er ruimte achterin. Dat is een sterk punt van hem", aldus de winnende trainer. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen