Progressie voor Bakker in revalidatieproces

Door: Thijs Tuynman | 08 Oktober 2013 | 09:37

Nick Bakker raakte twee april van dit jaar langdurig geblesseerd. De speler scheurde de voorste kruisband van zijn linkerknie in het duel tegen Jong Heerenveen. Circa zes maanden later maakt de Bakker progressie in zijn revalidatie.

"Het gaat de goede kant op gelukkig. Ik ben nu ongeveer een maandje weer aan het trainen. Het is vooral krachttraining, maar ben ook op het veld bezig. Verder ben ik vooral bezig met balgevoel terugkrijgen. De eerste maanden moest ik echt op bed liggen. Nu ben ik blij dat ik weer naar buiten mag, binnen was echt niks voor mij. Ik ben erg blij dat ik weer terug in de groep kom, dat is het aller mooiste", zo laat de revaliderende Bakker weten aan FCG TV.

"Mijn knie gaat met de dag beter. Ik vergeet af en toe dat ik pijn heb, dat ben ik aan het verwerken. Af en toe ben ik natuurlijk bang dat er weer wat gebeurd met de knie. Vooral in de revalidatie. Maar ik probeer dat te vergeten", zo besluit hij.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen