Nijland: "Dit is de manier waarop de supporters ons willen zien"

Door: Thijs Tuynman | 09 Oktober 2013 | 11:03

Hans Nijland blikt tevreden terug op de afgelopen wedstrijd tegen AZ. In eigen huis wist De Trots van het Noorden de Alkmaarse gasten op 2-1 te houden. De algemeen directeur is vooral blij dat FC Groningen zich herpakte na de afgang tegen FC Twente (5-0, red.) Zo laat hij weten in de nieuwsbrief van de club.

\'Afgelopen zondag hebben we revanche genomen op de forse nederlaag tegen Twente. Groningen liet zich op het veld van zijn beste kant zien tegen een sterke tegenstander. De wedstrijd werd grotendeels door ons gedomineerd. We lieten passie en strijdlust zien, wat resulteerde in een verdiende overwinning. De manier waarop we tegen AZ op het veld stonden, is ook de manier waarop de supporters Groningen willen zien. Dat was terug te zien aan de sfeer in de Euroborg.\'

\'Veel supporters bleven na afloop om de overwinning met ons te vieren. Het is dan ook jammer dat de competitie een week stil ligt door interlands. Het liefst hadden we zondag al tegen ze gespeeld\', zo tekende Nijland op de nieuwsbrief van FC Groningen.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen