Rel om onderonsje na G-toernooi

Door: Thijs Tuynman | 11 Oktober 2013 | 09:37

Er is ophef ontstaan naar aanleiding van een vermeend onderonsje tussen enkele Groningen spelers. Na het FC Groningen G-toernooi (toernooi voor gehandicapten red.) imiteerden Gilliano Wijnaldum en Lorenzo Burnet de gehandicapte voetballers ten over staande van enkele teamgenoten.

FC Groningen reageerde snel door monde van algemeen directeur Hans Nijland. Deze liet weten: \"Wij keuren dit gedrag resoluut af. Het G-toernooi is een prachtig jaarlijkse gebeurtenis . We betreuren het onderonsje onder de speler en het verkeerde beeld wat daarbij is ontstaan\", aldus Hans Nijland. 

Wijnaldum zelf liet ook weten spijt te hebben van de actie. \"Ik heb een fantastische dag gehad en genoten van de sfeer. Die middag heb ik alleen maar positieve reacties gehad en wil dan ook zeggen dat het me spijt dat ik me op een verkeerde manier heb geuit bij mijn teamgenoten\", zo liet de schuldbewuste speler weten. 

De ophef rondom de speler werd gauw bekend. Vandaag kwam de rel oner andere landelijk in het nieuws bij de NOS

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen