Interland-minuten voor Groningers

Door: Thijs Tuynman | 11 Oktober 2013 | 09:50

Timo Letschert en Krisztian Adorjan hebben minuten gemaakt voor de nationale jeugdelftallen van hun land. De spelers speelden voor respectievelijke Jong Oranje en Jong Hongarije.

Jong Oranje speelde in het kader van EK-kwalificatie tegen Jong Georgië. Letschert begon niet in de basis, maar mocht een kwartier voor tijd invallen. De verdediger nam de plaats in van Ajacied Stefano Denswil. Toen Letschert het veld betrad, stonden de Oranje-leeuwen al voor met 5-0. Bovendien stonden de Georgiërs met een man minder op het veld. Komende maandag speelt Oranje opnieuw. In Deventer zijn de leeftijdsgenoten uit Oostenrijk de tegenstander.

Krisztian Adorjan begon wel in de basis. Met Jong Hongarije speelde de technisch begaafde speler tegen Jong Oostenrijk. Adorjan stond tachtig minuten op het veld en werd vervolgens gewisseld. De Groninger kon met zijn team helaas geen overwinning boeken. Het werd uiteindelijk 0-2 voor Oostenrijk.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen