Groningse internationals in actie

Door: Thijs Tuynman | 12 Oktober 2013 | 16:25

Tijdens de interlandperiode zijn ook enkele Groningen-spelers in actie gekomen. Zo speelden Andraz Kirm en William Ekong. Filip Kostic was ook opgeroepen voor Jong-Servië, maar behoorde niet tot de wedstrijdselectie.

Andraz Kirm speelde de hele wedstrijd uit voor Slovenië in de wedstrijd tegen Noorwegen. De Slovenen wonnen die wedstrijd met 3-0. Kirm gaf daarbij ook nog een assist op Milivoje Novakovic, een spits van 1 FC Köln. Door de winst maakt Kirm nog kans om zich met zijn land te kwalificeren voor het WK in Brazillië. Slovenië moet het nog opnemen tegen groepswinnaar Zwitserland en daarbij minimaal hopen op een punt. Dan moet de huidige nummer twee, IJsland, wel verliezen van Noorwegen. 

Ook verdediger William Troost-Ekong maakte minuten op internationaal niveau. Ekong speelde met het beloftenelftal van Nederland op het vierlandentoernooi. Dat toernooi bestaat naast Nederland en Tsjechië uit Turkijke en Duitsland. De mandekker begon in de basis tegen leeftijdsgenoten uit Tsjechië, maar zag de tegenstander er met de winst vandoor gaan: 1-0. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen