FC Groningen bereidt zich voor op transferperiode

Door: Thijs Tuynman | 13 Oktober 2013 | 15:44

FC Groningen heeft een aantal spelers op het oog die het wellicht tijdens de winterstop wil overnemen. Het gaat hierbij om respectievelijke Erik Bakker, Thomas Bruns en Luis Pedro.

Luis Pedro, die overigens luistert naar de volledige naam Luis Pedro da Silva Ferreira speelt momenteel bij FC Emmen. Voorheen kwam de geboren Angolees overigens nog uit voor FC Groningen. Voor Groningen speelde hij vier wedstrijden. Daarnaast genoot hij ook zijn jeugdopleiding bij de Trots van het Noorden. 

Erik Bakker speelt zijn wedstrijden in het geel-blauw van SC Cambuur. De middenvelder kwam voorheen uit voor het voormalig FC Zwolle voordat hij de overstap maakte naar SC Cambuur. Bij de Friezen speelt Bakker dit seizoen voor het eerst op het hoogste niveau. Ironisch genoeg maakte de middenvelder zijn eerste eredivisiegoal tegen FC Groningen.

Thomas Bruns komt momenteel uit voor Heracles Almelo. Bij de Heraclieden is de middenvelder een vaste waarde. Bruns heeft bij Heracles nog een contract tot medio 2015 en kan al voor een verlenging tekenen. De speler zelf maakte toen duidelijk geen haast te hebben met het tekenen van een nieuwe verbintenis.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen