Van de Looi: 'Samenspel en strijdlust aan basis van overwinning'

Door: Thijs Tuynman | 20 Oktober 2013 | 17:21

FC Groningen boekte vandaag een knappe overwinning op PSV Eindhoven. Trainer Erwin van de Looi is tevreden op het resultaat, ondanks dat hij zag de zijn ploeg het voetballend niet altijd even makkelijk had.

"Samenspel en strijdlust stonden vandaag aan de basis van onze overwinning. Ook de fans stonden achter ons, die hebben ons er doorheen gesleept. We heben vandaag de mogelijkheid gehad om de wedstrijd te beslissen, dat hebben we wel laten liggen. We hadden het voetballend wel moeilijk af en toe. We wilden PSV onder druk zetten, maar ze kwamen er voetballend soms uit. Dan moet je heel hard werken, dat hebben we gedaan", zo liet Erwin van de Looi weten tegenover Fox Sports.

"Dat we vlakbij de koploper staan, zegt me nu niks. Ik kijk niet te veel naar de stand. Ik zie groei in de ploeg en dat is mooi. Voetballend is het soms best wel aardig. Ondanks dat we daar vandaag wat moeite mee hadden, zie je dat de ploeg wel bereid is om hard voor elkaar te werken. Dat is goed om te zien", aldus de trainer.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen