Schaars: 'Wisten dat Groningen fanatiek zou zijn'

Door: Thijs Tuynman | 20 Oktober 2013 | 17:31

Stijn Schaars kijkt met een wrang gevoel terug op het verlies van zijn ploeg in de Euroborg. Schaars zag zijn ploeg met 1-0 verliezen. Volgens de middenvelder had PSV in de eerste helft al het verschil moeten maken.

"We hebben niet terecht verloren. We wisten dat Groningen fanatiek zou zijn en het publiek er achter zou staan. We hadden de eerste heflt gewoon zes open kansen, en dan scoren we niet. Dat we fouten maken is logisch, maar met zoveel kansen meot je gewoon scoren. In de tweede helft krijgen we een vrije trap tegen terwijl ik niet eens weet of het een overtreding is. Dat twerijl we daarvoor gewoon een doelpunt hadden moeten maken. Daarna wordt het een open wedstrijd", zo liet Stijn Schaars na afloop weten tegenover FOX Sports.

"We waren niet in staat om de wedstrijd naar ons toe te trekken, dat is stof om over na te denken. Na de 1-0 was de wedstrijd gewoon in balans, terwijl we daarvoor gewoon al hadden moeten scoren", aldus een balende Schaars.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen