Cocu: 'We waren de betere ploeg'

Door: Thijs Tuynman | 20 Oktober 2013 | 17:36

Philip Cocu was tevreden over het spel van zijn eigen ploeg in de Euroborg. De coach vond dat zijn team aanspraak maakte op de overwinning, maar zag de thuisploeg er met de punten vandoor gaan.

"Ik ben heel tevreden over ons spel. We hebben veel kansen gercreëerd en waren de betere ploeg. Groningen kreeg een belachelijke vrije trap en dat was een van de spaarzame momenten die de thuisploeg kreeg. Wij staan niet goed te verdedigen en wordt het in eens 1-0. Zo lopen we tegen een onverdiende nederlaag aan. De keeper had een aantal goede reflexen, maar we hadden ook kansen gehad die gewoon moeten worden afgemaakt. In de eerste helft hadden we bijvoorbeeld al met 0-2 moeten voor staan", zo liet PSV-trainer Cocu weten tegenover Fox Sports.

"We wouden in de tweede helft te snel de beslissende actie maken. Dat zorgt ervoor dat we af en toe bal verliezen en gaat Groningen counteren. We kregen ook de in de slotfase nog een tweetal kansen, maar die gingen er ook niet in", zo baalde Cocu.

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen