Groningen-selectie niet compleet tegen Vitesse

Door: Thijs Tuynman | 26 Oktober 2013 | 14:33

FC Groningen in de aankomende wedstrijd tegen Vitesse niet kunnen beschikken over de gehele selectie. Bij de Trots van het Noorden missen zodoende Genero Zeefuik, David Texeira en Timo Letschert, Henk Bos en Nick Bakker.

Zeefuik viel onlangs uit tijdens een duel met de beloften. De spits liep een scheurtje in zijn hamstring op. Hoe lang de blessure Zeefuik aan de kant zal houden is voorlopig nog niet duidelijk. Erwin van de Looi zei daarover: "Hij heeft een scheurtje in zijn hamstring, maar hoe lang hij eruit ligt valt nog niet te zeggen. De eerste twee dagen zag het er slecht uit, maar de afgelopen twee dagen ging het plots weer een stuk beter. Het is gewoon niet te voorspellen. Het missen van Zeefuik is een domper. Niet alleen voor hem, maar ook voor het team", aldus de coach op de thuispagina van FC Groningen. 

Timo Letschert zal om diciplinaire redenen niet bij de selecite behoren. Hij mag zich melden bij de beloften. "We hebben Timo teruggezet omdat hij dusdanig op zijn reserverol reageerde dat hij een negatieve invloed had op het team. We moeten dingen samen doen, dat heb ik ook gezegd toen ik trainer werd. Ik snap de teleurstelling, maar het moet wel binnen de grenzen blijven", zo vekrlaart Van der Looi.

Ondanks de negatieve reactie van de verediger denkt de trainer dat het team goed bezig is. "We zijn een hecht team. Dat kun je ook zien aan jongens als Lindgren, Burnet, De Leeuw en Kirm. Die staan op het moment even niet in de basis, maar willen wel blijven werken voor het team", zo besluit Van der Looi. 

Reageer nu

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

0 reacties

Nieuws van Zaterdag, 25 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 24 Juli 2015

Nieuws van Donderdag, 23 Juli 2015

Nieuws van Vrijdag, 19 Juni 2015

Nieuws van Vrijdag, 05 December 2014

Inloggen

Registreer je nu en reageer mee met je mede-GrunnFans. Daarnaast maak je kans op fantastische prijzen door mee te doen aan de opstelling van de week!

VS

Het seizoen is afgelopen